Friday, November 17, 2006

FoxarVarje gång jag ska öppna Firefox tänker jag på Foxfire.
Är den så bra som jag minns den?
Foxfire. Confessions of a Girl Gang.
Jag tyckte dom där tjejerna var så fantastiskt tuffa men det kan ju ha varit i brist på annat. Jag var sjutton.
Anyway, jag måste nog leta reda på den.
Har någon sett filmen? Är filmen Foxfire ens samma historia?

7 comments:

rasmus said...

Har inte sett, men att leta reda på den var ju lätt...

Martin said...

Jag tänker mer på en riktigt lökig film med Clintan...

Martin said...

"Man Crazy" som kom ett kvartsekel år senare är också fantastisk: sällan har Oates förmåga att finna röst coh rytm åt sin gestalt firat sådana triumfer. Privatpersonen Oates har inga barn, men hon hittar klockrent in i den här på-driven-tjejen, hennes längtan efter en far, hnnes rejvande och hennes farliga äventyr hos ett satanistiskt raggargäng som känns hämtat ur en kornig b-film.

Loka said...

Som ungdomsfilm var den bra, men som vuxenfilm? Nja...
På tal om något helt annat, här är ett länktips:
www.femisex.blogspot.com

Anonymous said...

Filmen med Angelina Jolie är inte mycket att hänga i julgranen. Visst, ska man se den ska man göra det innan man läst boken, annars blir man bara djupt besviken. Hela klassperspektivet har liksom bara gått upp i rök. Boken dock - oj, oj - fortfarande bland det bästa jag läst sådär 10 år senare..

Anonymous said...

Såg den på 4film för nåt år sen, vilket betyder att den är lika dålig som alla andra filmer som går där.. Varför har dom bara crappy filmer för? Anyhow..

Anonymous said...

Jag älskad boken jag mé. jag hade den med mig överallt och drömde om att få tatuera in en liten eldflamma på axeln som flickorna gör i boken.
Jag såg filmen för några år sen och den var really bad....riktigt dålig. Det enda jag kunde tänka på var hur irriterande mycket Angelinas läppar putade och att hon var så jävla fånig. Se den inte.
Anna