Monday, October 23, 2006

Pär Nuder är vuxen

"Jag måste säga att det är ganska puerilt", sa Pär Nuder i Ekots lördagsintervju om Nisha Besaras uttalanden i senaste numret av Arena, om att socialdemokraterna måste göra sig av med sin ryggdunkarmentalitet och grabbighet:

Pär Nuder kände sig inte ett dugg träffad, Nisha Besara känner inte honom och han känner inte henne. Nisha Besara är bara en före detta brevsvarare på stadsrådsberedningen.
"Hon får ha dom synpunkterna och andra får ha andra synpunkter", sa Pär Nuder men grejen är ju att Nisha Besara inte alls får ha dom synpunkterna eftersom hon som straff för att uttala dem blir behandlad som ett barn av sådana som han.

Ju längre lördagsintervjun fortskrider desto mer låter Pär Nuder som Göran Persson.

Att Ekot som vinkel till sin lördagsintervju använder en intervju som de inte gjort själva utan att citera källan är ett annat effektiv sätt att visa vilka som är de stora och vilka som får sitta vid barnbordet med Nisha.

Friday, October 20, 2006

aaaight

arenagruppen bloggar!
Vart ska detta leda.
Jag skriver en text om livspusslet och en föreläsning om turismen.
Om någon kommer att läsa den här bloggen kanske jag kan få tips om hur utforma föreläsningen. Eller hur skriva en artikel. Återkommer med mina frågor.